Składniki:
- pół szklanki kaszy jaglanej
- 1 szklanka mleka (ja dałam ryżowe)
- 200 g świeżego rabarbaru
- 200 g truskawek (jadałam mrożone)
- 3 łyżki Stevii
- daktyle lub miód do “posłodzenia”
Do gotującego mleka dodałam ugotowaną kaszę, daktyle, rabarbar, truskawki oraz stevię. Wszystko razem gotowałam ok 7 min. ( nie ma takiej potrzeby jeśli owoce są świeże).
Po ugotowaniu ponownie wszystko zmiksowałam. Polecam podanie ciepłego budyniu:)
![image](http://media.tumblr.com/29d43cb1f0a535b5587276481415d1fa/tumblr_inline_mm6bg5LXP91qz4rgp.jpg)
![image](http://media.tumblr.com/8b12643d860a98991fbe79facc331881/tumblr_inline_mm6blifzm31qz4rgp.jpg)
![image](http://media.tumblr.com/cb3a51af698ee8505458fe5da13b6599/tumblr_inline_mm6bl1yieG1qz4rgp.jpg)
0 komentarze:
Prześlij komentarz