bez cukru białego, bez jajek, bez laktozy, bez mleka krowiego, bez orzechów, przepisy Czekolada daktylowo - bananowa. Bez mleka, bez sztucznych dodatków 17:46 Monika K 2 comments Czekolada Składniki: 10 daktyli bez pestek 100 ml mleka ryżowego 1 banan 2 łyżki kakao Daktyle zalałam mlekiem i dusiłam na wolnym ogniu ok 7 minut. Następnie dodałam banana i kakao Wszystkie składniki zblendowałam na gładką czekoladę. Czekolada super smakuje w wersji zarówno na ciepło, jak i na zimno :) Udostępnij: Facebook Twitter Google+ Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook
uwielbiam daktyle. słoik takiej czekolady zjadłabym od razu z apetytem ;)
OdpowiedzUsuń:) u nas też długo nie postał ;)
Usuń