Kruche ciasto z jabłkami
Składniki na kruche ciasto:
Jabłka obrałam i pokroiłam w kostkę :) Obrane jabłka dusiłam przez kilka minut z dodatkiem agawy.
Na spód wyłożyłam uduszone jabłka, delikatnie posypałam wiórkami i wstawiłam do piekarnika na 30 min, temp. 180°C.
Składniki na kruche ciasto:
- 2 szklanki mąki ryżowej
- pół szklanki mąki kokosowej
- pół szklanki oleju
- agawa
- 6 dużych jabłek
- agawa (może być cukier kokosowy)
- wiórki kokosowe (można pominąć)
Jabłka obrałam i pokroiłam w kostkę :) Obrane jabłka dusiłam przez kilka minut z dodatkiem agawy.
Na spód wyłożyłam uduszone jabłka, delikatnie posypałam wiórkami i wstawiłam do piekarnika na 30 min, temp. 180°C.
0 komentarze:
Prześlij komentarz